Nieuwe therapie in de Natuurgeneeskundige praktijk van Martine Sira.

Dagelijks een portie zonlicht is essentieel voor je gezondheid. Zonlicht geeft je hersenen een boost. Het zorgt dat je brein beter functioneert en je krijgt er energie van. Wie veel binnen zit, heeft kans op een tekort aan zonlicht en vooral in de winter als de dagen kort zijn, kan het geen kwaad de natuur een handje te helpen. Je kunt het tekort aan zonlicht compenseren door middel van lichttherapie.

De werking van onze hersenen is afhankelijk van zonlicht. 

Onze hersenen voeren hun taken uit door continu elektrische signalen, neurotransmitters en hormonen te produceren. Zonlicht zet deze processen in beweging en activeert zo alle herstelfuncties.

  1. De aansturing van de lichamelijke functies
  2. De emotionele functies
  3. De mentale functies

Dé effectieve behandeling bij veel aandoeningen. 

Wist u dat Lichttherapie niet alleen bewezen is bij winterdepressie, maar ook bij vele andere aandoeningen?

Lichttherapie bevordert in vele gevallen herstel van diverse aandoeningen zoals: slaapproblemen, verstoord dag en nachtritme, ADHD, dementie en ziekte van Alzheimer, fibromialgie, chronische rugpijn, de ziekte van Parkinson en o.a. vermoeidheid. 

In de maand november en december 25% kennismakingskorting voor de 1e 6 behandelingen. 

De behandelingen kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar, mits aanvullend verzekerd bij de juiste verzekeraar (dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden). Martine Sira is lid bij de LVNT en de RBCZ

U kunt bellen voor een afspraak of een mail sturen (is sneller) naar info@cvig.nl.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte