Hyper-Photon 3D

Fotonen, lasertherapie en magneetveld therapie

Een geweldige toepassing van een effectieve combinatie van bio-energetische stimulerende fotonen en infrarood halfgeleider laserdioden, vormen het geheim van de goede resultaten van de Hyper-Photon 3D. Simultane therapie over een groot oppervlak met fotonen en laserstralen zijn een ideale combinatie. Hun werkingen zijn synergetisch. Ze ondersteunen elkaar wederzijds optimaal in hun regenererende werking. Die gelijktijdige energetische stimulatie over een groot oppervlak van gezond en verstoord weefsel geeft een sterke stimulatie van het lichaamseigen zelfherstellende vermogen. De goede resultaten zijn het gevolg van de toepassingen van de Hyper-Photon 3D, samen met de Bionic 880. In enkele gevallen is niet alle schade die men heeft opgelopen door de Borrelia burgdorferie (Ziekte van Lyme) te herstellen, maar dan nog ervaren de patiënten een enorm verschil van vóór en ná de behandeling.

Lasertherapie

Lasertherapie stimuleert het immuunsysteem. Een bijzonder frequentiespectrum activeert in de hersenen de hypofyse. Deze klier is doorslaggevend voor de productie van endorfine en melatonine. Ons immuunsysteem is van deze belangrijke hormonen afhankelijk. Men slaapt na enkele behandelingen vaak al beter in en door. Sinds de uitvinding van de laser wordt zijn enorme biologische werking voortdurend bewezen. Geen enkele fysische therapie heeft dergelijke veelzijdige werkingen te bieden als de lasertherapie. Dit bijzondere licht heeft direct positieve invloeden op de sturende functies in de cellen. Fotonen sturen alle biologische factoren in de cellen aan. De cellen hebben deze lichtenergie nodig voor de aansturing van hun biologische processen. Daarmee is ook te motiveren waarom de laser een zo breed spectrum aan genezende werkingen teweegbrengt. Ze werkt direct op alle cellen. De lasertherapie is geen methode tégen ziekten, maar een energie welke een onbegrensde ondersteuning en inductie van het lichaamseigen zelfherstellende vermogen biedt. De brede acceptatie van deze methode is gefundeerd op zijn verbazingwekkende resultaten. Bovendien is de softlasertherapie volkomen ongevaarlijk.

Softlaser schadelijk?

Softlaser produceert geen thermische effecten. De geappliceerde energie is niet in staat thermische werkingen of schaden te veroorzaken aan de huidoppervlakte of in de weefsels. De werking van lasertherapie is athermisch en is gebaseerd op de ondersteuning van de celcommunicatie. Daarmee kan zijn brede spectrum van behandelresultaten wetenschappelijk verklaard worden.

Magneetveld therapie

Pulserende magneetvelden stimuleren de genezing. Magneetvelden zijn natuurlijke, biologische stimulerende krachtvelden. In de ongestoorde natuur zijn alle levende wezens permanent blootgesteld aan deze activerende energie. De gehele evolutie heeft zich onder invloed van deze kracht ontwikkeld. Natuurlijke magneetvelden pulseren met bepaalde frequenties. Deze frequenties zijn identiek aan de frequenties die in onze hersenen aantoonbaar zijn onder optimale omstandigheden. Dat betekent dat onze hersenen idealiter met de biologische aarde synchroniseren. Professor Schuhman heeft deze samenhang als eerste ontdekt en gepubliceerd. Met magneetveldtherapie is het mogelijk om de natuurlijke magneetvelden te reproduceren. Dit heeft een essentiële stimulerende werking op alle stofwisselingsprocessen van de cellen, weefsels en organen. Alle biochemische functies worden door de magneetveldtherapie geoptimaliseerd. De magneetveldtherapie heeft in het bijzonder een positieve invloed op het lymfesysteem. De simultane therapie met fotonen (laser) en magneetvelden is zeer effectief. Deze beide energetische therapiemogelijkheden hebben bij gelijktijdige toepassing een aanzienlijk synergetisch effect.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte