Behandelingen (protocol) van het CVIG

Terug

In het Centrum voor Integrale Geneeswijzen worden vele frequenties gebruikt en toegepast door middel van Fotonen/ Laser/ Magneetveld en Bioresonantie apparatuur.

Frequenties en licht spelen een belangrijke rol in het menselijk lichaam. Met deze trillingsmechanisme kunnen we onze cellulaire dynamiek herstellen en het zelfgenezende vermogen versterken.

“Fotonen behandelingen, toegepast door middel van de juiste apparatuur, heeft de mensheid het grote geschenk gegeven zichzelf weer in het eigen licht te kunnen zien”.

Martine Sira van het Centrum van Intergrale Geneeswijzen heeft een uniek behandelprotocol samengesteld voor het behandelen (van de restverschijnselen) van de Ziekte van Lyme, zelfs na het gebruik van antibiotica.

Tijdens uw 1e consult/ intake wordt u doorgemeten in de praktijk door middel van kinesiologie (spiertesten), de Biotensor en bioresonantie apparatuur. Afhankelijk van de uitslag wordt u met regelmaat behandeld in het CVIG. Dit kan zijn 1 x in de 7 - 14 of 21 dagen. De behandeling zal gebeuren met Fotonen (Hyperfoton 3D) en 2 Bionic apparaten in combinatie met specifieke bioresonantie-apparatuur om de Ziekte van Lyme grondig aan te pakken.

Martine probeert bij ieder individu tot een zo diepgaand mogelijke oplossing te komen van de vele lichamelijke en geestelijke ongemakken die de ziekte van Lyme met zich meebrengt. Deze behandeling heeft zich in de loop van de jaren bewezen door een hoog slagingspercentage.

We behandelen in de praktijk met diverse apparatuur en/of de volgende methoden:

  • Kinesiologie
  • Hyperfoton 3D
  • Bioresonantie-syteem Trikombin
  • magneetveld-therapie
  • Bionic 880
  • therapie ondersteunende middelen door middel van koperdraden.
  • Mars van Bruce Copen
  • Beyuna supplementen, indien ècht noodzakelijk.
  • pH balans

Kinesiologie en Natuurgeneeskunde is een aanvullende therapiemogelijkheid in de reguliere zorg. Aan de basis ligt het zelfgenezende vermogen van de mens, dat gereactiveerd kan worden.

N.b. Bij twijfel over uw ziekte of aandoening op lichamelijk of geestelijk gebied, raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts of specialist. CVIG kan u alleen in behandeling nemen nadat u een diagnose heeft gekregen van uw behandelend arts of specialist. Onze adviezen of behandelingen zijn géén vervanging voor medische hulp.

Contact

M.G. Sira
Natuurgeneeskundig therapeut

CVIG nieuwsbrief

Blijf op de hoogte